top of page

אבטיח

_________________________________

אפונה

_________________________________

בזיליקום

_________________________________

במיה

_________________________________

בק צ'וי

_________________________________

ברוקולי

_________________________________

גזר

_________________________________

דלורית

_________________________________

דלעת

_________________________________

דלעת ערמונים

_________________________________

חסה

_________________________________

חצילים

_________________________________

חרדל

_________________________________

כרוב

_________________________________

כרובית

_________________________________

כרישה (לוף)

_________________________________

לוביה

_________________________________

מלפפונים

_________________________________

מנגולד - עלי סלק

_________________________________

נענע

_________________________________

סלק

_________________________________

עגבניות

_________________________________

עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)

_________________________________

פלפלים

_________________________________

קולורבי

_________________________________

קייל

_________________________________

קישואים

_________________________________

רגלת הגינה - ריג'לה

_________________________________

שומר

_________________________________

שעועית

_________________________________​

תפוחי אדמה

_________________________________

תרד

עלי בק צ'וי או ג'וי צ'וי או טאט סוי ניתן להוסיף כמעט לכל דבר - סלט, חביתה, תבשיל, פשטידה, שייק ירוקים

מרק עדשים עם בק צ'וי

250 גר' עדשים חומות
500 גר' עגבניות קצוצות (אפשר מקופסא)
חבילת בק צ'וי קצוצים גס
1 בצל קצוץ דק
שמן זית
מלח פלפל


בסיר גדול שמים ארבע כפות שמן זית ומאדים בתוכו את הבצל עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את העדשים, מערבבים דקה או שתיים ומוסיפים שני ליטר מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים בבישול שעה וחצי, בסיר מכוסה. מוסיפים עגבניות ובק צ'וי. מתבלים במלח ופלפל, מביאים מחדש לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים בבישול חצי שעה נוספת. מסירים מהאש ומגישים. לכל צלחת יוצקים מעט שמן זית.

 

ספר המתכונים שלנו

בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון

bottom of page