אבטיח
_________________________________
אפונה
_________________________________
בזיליקום
_________________________________
במיה
_________________________________
בק צ'וי
_________________________________
ברוקולי
_________________________________
גזר
_________________________________
דלורית
_________________________________
דלעת
_________________________________
דלעת ערמונים
_________________________________
חסה
_________________________________
חצילים
_________________________________
חרדל
_________________________________
כרוב
_________________________________
כרובית
_________________________________
כרישה (לוף)
_________________________________
לוביה
_________________________________
מלפפונים
_________________________________
מנגולד - עלי סלק
_________________________________
נענע
_________________________________
סלק
_________________________________
עגבניות
_________________________________
עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)
_________________________________
פלפלים
_________________________________
קולורבי
_________________________________
קייל
_________________________________
קישואים
_________________________________
רגלת הגינה - ריג'לה
_________________________________
שומר
_________________________________
שעועית
_________________________________
תפוחי אדמה
_________________________________
תרד
סלט כרוב סיני
1 כרוב לבן – חתוך לרצועות
אגוזי מלך וסומסום מטוגנים עד להשחמה קלה (לשמור שאף אחד לא גונב עד שמגישים...)
מעט רוטב סויה (לפי הטעם)
סוכר
מלח
לימון
לערבב הכל רגע לפני ההגשה
סלט כרוב מעולה
1 כרוב לבן – חתוך לרצועות
תירס (כן, כן, לפרק את הגרעינים מהקלח או קפוא)
אגוזי מלך מטוגנים במעט שמן זית עד השחמה
פטרוזיליה קצוצה
רוטב ויניגרט (3/4 כוס שמן, 3/4 כוס חומץ, 1 כף חרדל דיז'ון, מלח פלפל)
לערבב הכל רגע לפני ההגשה ולהוסיף רוטב לאט תוך כדי טעימה
סלט גזר וכרוב, תאילנדי
4 גזרים מגוררים בפומפייה
רבע כרוב חתוך לרצועות
1/2 כוס גרגירי שומשום קלויים במחבת יבשה
1 כף שמן זית
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
1 כפית מלח
מיץ מחצי לימון
פטרוזיליה קצוצה
מערבבים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מלמעלה
כרוב אדום מאודה
1 ראש כרוב סגול
מלח לפי הטעם
1/2 כוס חומץ או מיץ מלימון אחד
4 כפות סוכר
מים
שמן
אופן ההכנה:
פורסים את הכרוב לרצועות דקות. ממליחים קלות ומערבבים היטב.
מחממים בסיר מעט שמן. מוסיפים את הכרוב ומעט מים. מאדים תחת מכסה עד שרצועות הכרוב מתרככות.
מסירים את המכסה ומוסיפים חומץ/מיץ לימון וסוכר. מבשלים עוד כמה דקות .
ספר המתכונים שלנו
בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון