אבטיח

_________________________________

אפונה

_________________________________

בזיליקום

_________________________________

במיה

_________________________________

בק צ'וי

_________________________________

ברוקולי

_________________________________

גזר

_________________________________

דלורית

_________________________________

דלעת

_________________________________

דלעת ערמונים

_________________________________

חסה

_________________________________

חצילים

_________________________________

חרדל

_________________________________

כרוב

_________________________________

כרובית

_________________________________

כרישה (לוף)

_________________________________

לוביה

_________________________________

מלפפונים

_________________________________

מנגולד - עלי סלק

_________________________________

נענע

_________________________________

סלק

_________________________________

עגבניות

_________________________________

עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)

_________________________________

פלפלים

_________________________________

קולורבי

_________________________________

קייל

_________________________________

קישואים

_________________________________

רגלת הגינה - ריג'לה

_________________________________

שומר

_________________________________

שעועית

_________________________________​

תפוחי אדמה

_________________________________

תרד

סלט כרוב סיני

1 כרוב לבן – חתוך לרצועות
אגוזי מלך וסומסום מטוגנים עד להשחמה קלה (לשמור שאף אחד לא גונב עד שמגישים...)
מעט רוטב סויה (לפי הטעם)
סוכר
מלח
לימון

 

לערבב הכל רגע לפני ההגשה

 

סלט כרוב מעולה

1 כרוב לבן – חתוך לרצועות
תירס (כן, כן, לפרק את הגרעינים מהקלח או קפוא)
אגוזי מלך מטוגנים במעט שמן זית עד השחמה
פטרוזיליה קצוצה
רוטב ויניגרט (3/4 כוס שמן, 3/4 כוס חומץ, 1 כף חרדל דיז'ון, מלח פלפל)

 

לערבב הכל רגע לפני ההגשה ולהוסיף רוטב לאט תוך כדי טעימה

 

סלט גזר וכרוב, תאילנדי

 

4 גזרים מגוררים בפומפייה
רבע כרוב חתוך לרצועות
1/2 כוס גרגירי שומשום קלויים במחבת יבשה
1 כף שמן זית
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
1 כפית מלח
מיץ מחצי לימון
פטרוזיליה קצוצה

מערבבים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מלמעלה

כרוב אדום מאודה

 

1 ראש כרוב סגול
מלח לפי הטעם
1/2 כוס חומץ או מיץ מלימון אחד
4 כפות סוכר
מים
שמן

 

 

אופן ההכנה:
פורסים את הכרוב לרצועות דקות. ממליחים קלות ומערבבים היטב.
מחממים בסיר מעט שמן. מוסיפים את הכרוב ומעט מים. מאדים תחת מכסה עד שרצועות הכרוב מתרככות.
מסירים את המכסה ומוסיפים חומץ/מיץ לימון וסוכר. מבשלים עוד כמה דקות .

 

ספר המתכונים שלנו

בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון

Copyright 2013 © Hamaapil, Organic Farm. No animals (even ants...) were harmed in the making.