top of page

אבטיח

_________________________________

אפונה

_________________________________

בזיליקום

_________________________________

במיה

_________________________________

בק צ'וי

_________________________________

ברוקולי

_________________________________

גזר

_________________________________

דלורית

_________________________________

דלעת

_________________________________

דלעת ערמונים

_________________________________

חסה

_________________________________

חצילים

_________________________________

חרדל

_________________________________

כרוב

_________________________________

כרובית

_________________________________

כרישה (לוף)

_________________________________

לוביה

_________________________________

מלפפונים

_________________________________

מנגולד - עלי סלק

_________________________________

נענע

_________________________________

סלק

_________________________________

עגבניות

_________________________________

עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)

_________________________________

פלפלים

_________________________________

קולורבי

_________________________________

קייל

_________________________________

קישואים

_________________________________

רגלת הגינה - ריג'לה

_________________________________

שומר

_________________________________

שעועית

_________________________________​

תפוחי אדמה

_________________________________

תרד

פירה דלורית

1 דלורית גדולה, קלופה ונקייה מליבה, חתוכה לקוביות גדולות

1 כפית כמון

275 מ"ל ציר מרק עוף (או כוס וחצי מים ואבקת מרק עוף)

שמן זית

מלח פלפל

מחממים תנור ל-180 מע'

בתבנית אפייה מסדרים את קוביות הדלורית. מתבלים בכמון, מלח ופלפל  ויוצקים שמן זית וציר מרק.

אופים כ-25 דקות, עד שהדלורית מצטמקת ונעשית רכה.

מעבירים לקערה ומועכים ליצירת פירה, טועמים ומתבלים לפי הצורך.

בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון

bottom of page