אבטיח
_________________________________
אפונה
_________________________________
בזיליקום
_________________________________
במיה
_________________________________
בק צ'וי
_________________________________
ברוקולי
_________________________________
גזר
_________________________________
דלורית
_________________________________
דלעת
_________________________________
דלעת ערמונים
_________________________________
חסה
_________________________________
חצילים
_________________________________
חרדל
_________________________________
כרוב
_________________________________
כרובית
_________________________________
כרישה (לוף)
_________________________________
לוביה
_________________________________
מלפפונים
_________________________________
מנגולד - עלי סלק
_________________________________
נענע
_________________________________
סלק
_________________________________
עגבניות
_________________________________
עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)
_________________________________
פלפלים
_________________________________
קולורבי
_________________________________
קייל
_________________________________
קישואים
_________________________________
רגלת הגינה - ריג'לה
_________________________________
שומר
_________________________________
שעועית
_________________________________
תפוחי אדמה
_________________________________
תרד
פירה דלורית
1 דלורית גדולה, קלופה ונקייה מליבה, חתוכה לקוביות גדולות
1 כפית כמון
275 מ"ל ציר מרק עוף (או כוס וחצי מים ואבקת מרק עוף)
שמן זית
מלח פלפל
מחממים תנור ל-180 מע'
בתבנית אפייה מסדרים את קוביות הדלורית. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ויוצקים שמן זית וציר מרק.
אופים כ-25 דקות, עד שהדלורית מצטמקת ונעשית רכה.
מעבירים לקערה ומועכים ליצירת פירה, טועמים ומתבלים לפי הצורך.
בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון