אבטיח
_________________________________
אפונה
_________________________________
בזיליקום
_________________________________
במיה
_________________________________
בק צ'וי
_________________________________
ברוקולי
_________________________________
גזר
_________________________________
דלורית
_________________________________
דלעת
_________________________________
דלעת ערמונים
_________________________________
חסה
_________________________________
חצילים
_________________________________
חרדל
_________________________________
כרוב
_________________________________
כרובית
_________________________________
כרישה (לוף)
_________________________________
לוביה
_________________________________
מלפפונים
_________________________________
מנגולד - עלי סלק
_________________________________
נענע
_________________________________
סלק
_________________________________
עגבניות
_________________________________
עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)
_________________________________
פלפלים
_________________________________
קולורבי
_________________________________
קייל
_________________________________
קישואים
_________________________________
רגלת הגינה - ריג'לה
_________________________________
שומר
_________________________________
שעועית
_________________________________
תפוחי אדמה
_________________________________
תרד
עלי חרדל ניתן להוסיף כמעט לכל דבר - סלט, חביתה, תבשיל, פשטידה, שייק ירוקים
פסטו עלי חרדל
3 כוסות עלי חרדל
3/4 כוס שמן זית
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1/4 כוס פרמזן
1/2 שן שום גדולה קלופה
4 כפות קליפת לימון מגוררת
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
מלח לפי הטעם
משרים את אגוזי המלך במים חמימים לחצי שעה
שמים את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר וטוחנים למחית חלקה.
מתקנים תיבול לפי הטעם
מוסיפים לכריכים או לפסטה
סלט צנוניות ועלי חרדל
צרור עלי חרדל קצוצים בגודל בינוני
צרור צנוניות (ללא עלים) פרוסות דק או חצויות (במידה והן קטנות)
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח גס
מערבבים רגע לפני ההגשה ו...מגישים
ספר המתכונים שלנו
בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון