top of page

אבטיח

_________________________________

אפונה

_________________________________

בזיליקום

_________________________________

במיה

_________________________________

בק צ'וי

_________________________________

ברוקולי

_________________________________

גזר

_________________________________

דלורית

_________________________________

דלעת

_________________________________

דלעת ערמונים

_________________________________

חסה

_________________________________

חצילים

_________________________________

חרדל

_________________________________

כרוב

_________________________________

כרובית

_________________________________

כרישה (לוף)

_________________________________

לוביה

_________________________________

מלפפונים

_________________________________

מנגולד - עלי סלק

_________________________________

נענע

_________________________________

סלק

_________________________________

עגבניות

_________________________________

עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)

_________________________________

פלפלים

_________________________________

קולורבי

_________________________________

קייל

_________________________________

קישואים

_________________________________

רגלת הגינה - ריג'לה

_________________________________

שומר

_________________________________

שעועית

_________________________________​

תפוחי אדמה

_________________________________

תרד

עלי חרדל ניתן להוסיף כמעט לכל דבר - סלט, חביתה, תבשיל, פשטידה, שייק ירוקים

 

פסטו עלי חרדל

3 כוסות עלי חרדל
3/4 כוס שמן זית
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1/4 כוס פרמזן
1/2 שן שום גדולה קלופה
4 כפות קליפת לימון מגוררת
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
מלח לפי הטעם

 

משרים את אגוזי המלך במים חמימים לחצי שעה

שמים את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר וטוחנים למחית חלקה.

מתקנים תיבול לפי הטעם

 

מוסיפים לכריכים או לפסטה

 

 

סלט צנוניות ועלי חרדל

צרור עלי חרדל קצוצים בגודל בינוני
צרור צנוניות (ללא עלים) פרוסות דק או חצויות (במידה והן קטנות)
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח גס

מערבבים רגע לפני ההגשה ו...מגישים

ספר המתכונים שלנו

בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון

bottom of page