
אבטיח
_________________________________
אפונה
_________________________________
בזיליקום
_________________________________
במיה
_________________________________
בק צ'וי
_________________________________
ברוקולי
_________________________________
גזר
_________________________________
דלורית
_________________________________
דלעת
_________________________________
דלעת ערמונים
_________________________________
חסה
_________________________________
חצילים
_________________________________
חרדל
_________________________________
כרוב
_________________________________
כרובית
_________________________________
כרישה (לוף)
_________________________________
לוביה
_________________________________
מלפפונים
_________________________________
מנגולד - עלי סלק
_________________________________
נענע
_________________________________
סלק
_________________________________
עגבניות
_________________________________
עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)
_________________________________
פלפלים
_________________________________
קולורבי
_________________________________
קייל
_________________________________
קישואים
_________________________________
רגלת הגינה - ריג'לה
_________________________________
שומר
_________________________________
שעועית
_________________________________
תפוחי אדמה
_________________________________
תרד
סלט ירוק של ריג'לה
צרור ריג'לה חתוך לחתיכות באורך 2 ס"מ
1/2 כוס יוגורט
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית מלח
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הריג'לה, מערבבים היטב.
חביתיות פרפחינא - רגלת הגינה
צרור ריג'לה קצוץ
בצל ירוק קצוץ
ביצים (לפי הכמות הרצויה)
קמח (כף לכל 6 ביצים)
מיץ לימון
שמן זית
מלח פלפל
קוצצים את הריג'לה והבצל, מערבבים בקערה עם מלח, פלפל, מיץ לימון.
טורפים את הביצים ומוסיפים לאט את הקמח.
יוצקים על העלים ומערבבים.
מחממים שמן במחבת ויוצקים את התערובת במצקת ליצירת חביתיות.
מכסים ומטגנים על אש בינונית כ-3 דקות עד הזהבה, הופכים ומזהיבים גם בצד השני.
תבשיל ריג'לה
צרור ריג'לה חתוך לשניים (לרוחב)
1 בצל בינוני קצוץ דק
מלח
מטגנים את הבצל בשמן זית, על אש קטנה עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את הריג'לה, מטגנים קלות, מוסיפים מלח ומגישים.
ספר המתכונים שלנו
בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון
