אבטיח

_________________________________

אפונה

_________________________________

בזיליקום

_________________________________

במיה

_________________________________

בק צ'וי

_________________________________

ברוקולי

_________________________________

גזר

_________________________________

דלורית

_________________________________

דלעת

_________________________________

דלעת ערמונים

_________________________________

חסה

_________________________________

חצילים

_________________________________

חרדל

_________________________________

כרוב

_________________________________

כרובית

_________________________________

כרישה (לוף)

_________________________________

לוביה

_________________________________

מלפפונים

_________________________________

מנגולד - עלי סלק

_________________________________

נענע

_________________________________

סלק

_________________________________

עגבניות

_________________________________

עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)

_________________________________

פלפלים

_________________________________

קולורבי

_________________________________

קייל

_________________________________

קישואים

_________________________________

רגלת הגינה - ריג'לה

_________________________________

שומר

_________________________________

שעועית

_________________________________​

תפוחי אדמה

_________________________________

תרד

סלט ירוק של ריג'לה

צרור ריג'לה חתוך לחתיכות באורך 2 ס"מ
1/2 כוס יוגורט
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית מלח
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות

מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים  על הריג'לה, מערבבים היטב.

​​​​

חביתיות פרפחינא - רגלת הגינה

צרור ריג'לה קצוץ
בצל ירוק קצוץ
ביצים (לפי הכמות הרצויה)
קמח (כף לכל 6 ביצים)
מיץ לימון
שמן זית
מלח פלפל

קוצצים את הריג'לה והבצל, מערבבים בקערה עם מלח, פלפל, מיץ לימון.
טורפים את הביצים ומוסיפים לאט את הקמח.
יוצקים על העלים ומערבבים.
מחממים שמן במחבת ויוצקים את התערובת במצקת ליצירת חביתיות.
מכסים ומטגנים על אש בינונית כ-3 דקות עד הזהבה, הופכים ומזהיבים גם בצד השני.

 

תבשיל ריג'לה

צרור ריג'לה חתוך לשניים (לרוחב)
1 בצל בינוני קצוץ דק
מלח

מטגנים את הבצל בשמן זית, על אש קטנה עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את הריג'לה, מטגנים קלות, מוסיפים מלח ומגישים.

 

ספר המתכונים שלנו

בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון

Copyright 2013 © Hamaapil, Organic Farm. No animals (even ants...) were harmed in the making.